Opsporing verzocht

Regelmatig krijgt de Historische Kring Huessen foto's aangeboden met het verzoek om informatie over de plaats van de foto, wanneer de foto gemaakt is en wie erop staan .
In Nieuwsbrief jrg 2 nr 5, zijn we begonnen met uw hulp inroepen om de personen op een toegezonden foto te indentificeren.
Met een, heel snel, positief resultaat.
In deze rubriek willen we regelmatig uw hulp inroepen om iets meer over een foto te weten te komen.

Opmerkingen over de foto's graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Opsporing verzocht, wie herkent het bruidspaar ???

Deze week een fotoalbum ontvangen welke gevonden is bij afvalverwerkingsbedrijf Heijting aan het Looveer.

Het betreft een receptieboek met kaarten en foto’s van een bruiloft te Assen bij Café Merks Molenstraat 19 op 2 october 1964. Waarschijnlijk gaat het om het bruidspaar: Zwart(s)-van Dijk. 
De geboortedatum van Roelfina Jantina Margaretha van Dijk is: 16-10-1912 te Assen. De geboortedatum staat op het zwemdiploma welke er ook bijgevoegd is.

Wie herkent het bruidspaar ??? Reacties gaarne naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zwarts van dijk 02101964 coll. h.h. Custom


foto 20-05-1914bruidspaar h.j. gertsen x e.m. (beth) straatman

Via de HKH website werd een foto ontvangen van Martijn Pijnenburg ( D66 politicus !) uit Harderwijk.
Hij is een nazaat van de fam. Gertsen uit Achter de Gracht nu Duisterestraat maar ook de fam. Straatman zit in zijn familie.
Bijgaande foto is voorzien van cijfers echter namen ontbreken buiten het bruidspaar.
Wie herkent personen op deze foto ?
Reactie's gaarne naar Hans Hoen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3 tal foto’s uit  de collectie van Els Vermaas-Willemsen uit de Pilgrimstraat

Bij de HKH zijn een 3 tal foto’s ontvangen met daarop een 2 tal voornamen (Corry en Willy) met de achternaam de Koning en een foto zonder voornaam maar wel erop geschreven: de Koning.
Wij hebben getracht bij verschillende families de Koning te achterhalen wie de dames zijn maar helaas komen wij niet verder.

Vandaar onze vragen: Wie zijn het en waar hebben ze gewoond . En misschien hebt u wel meer gegevens
U kunt contact opnemen met Hans Hoen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto ontvangen van Dorien Saat-Giesen

Bijgaande foto is ontvangen van Dorien Saat-Giesen. Slechts 2 personen kunnen we herkennen de anderen zijn niet te traceren.
Wie kan ons helpen ? Antwoorden graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoekplaatje: Wie zijn deze 2 families ?

In het archief van de HKH sectie Beeld en Geluid zijn we 2 oude familie foto’s tegengekomen. We hebben geen idee wie het zouden kunnen zijn. Misschien dat u ons hierop antwoord kunt geven ?
Hans Hoen is benieuwd naar uw reacties. Telefoon 026-3255150 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opsporing verzocht, oude foto van de brandweer uit Huissen

Onlangs hebben wij een familie album van de fam. Siepman-Holland ontvangen en daar zitten oude tot zeer oude foto’s bij. Hans Hoen is daar mee bezig om ze te beschrijven via diverse familie kanalen.
Onderstaande foto levert veel vragen op. Het is een foto van de brandweer Huissen met als commendant Vincent Siepman nr. 8. De overige personen kunnen we niet lokaliseren. Ook het jaartal en de plaats waar de foto gemaakt is  ( zie achtergrond ) is niet te achterhalen.
Als u iemand of iets van de foto meent te herkennen dan kunt u contact opnemen met Hans Hoen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

brandweer huissen cdt. v.siepman coll. fam. siepman  cijfers (Custom)

Klik op de foto voor een vergroting

Cijfer Naam Cijfer Naam
1 Wim van Geelen ? 2 Thé Bodewes
3 Wim Janssen van Jan van Piet. 4
5 Toon Siepman-motordrijver 6
7 8 Vincent Siepman-Cdt.
9 Joop Smit ? 10 Bernard Bodewes ??
Wie Brandweer Huissen Wanneer Voor sept. 1944

De gegevens zijn bijgewerkt op 13-08-2015