Lidmaatschap


De Historische Kring Huessen is een vereniging tot beoefening van de geschiedenis en tot instandhouding van de folklore in Huissen.
De HKH geeft 5 keer per jaar een periodiek uit, “Mededelingen” genaamd, waarin bericht wordt over activiteiten van de HKH en binnen de HKH werkzame secties.
Zo staan er in “Mededelingen” bijdragen van de secties archeologie, heemkunde, genealogie en artikelen over historische achtergronden en het Huissens erfgoed.

De leden van de HKH ontvangen “Mededelingen” gratis.
Elke twee jaar geeft de HKH een publicatie uit met historische bijdragen. Ook dit boek is gratis.
Als nieuw lid van de HKH ontvangt u eveneens een welkomstgeschenk.

Daarnaast hebben leden gratis toegang tot het Stadsmuseum Hof van Hessen. De openingstijden vindt U op de museumpagina.
Op deze website vindt u gegevens over de activiteiten van de HKH.
Ook kunt u, na opgave van uw mailadres, onze nieuwsbrief met actuele gegevens ontvangen.

De contributie bedraagt € 22,- per jaar. Wilt u lid worden van de HKH, dan kunt U het inschrijfformulier hier downloaden, invullen en inleveren of opsturen naar:

Stadsmuseum Hof van Hessen   Vierakkerstraat 39          6851BB Huissen               tel. 0263255058      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledenadministratie HKH t.a.v. Anne Driessen     Aak 17   6852DB Huissen               tel. 0263257328      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.